Alle går over vejen selvom der ikke er grønt. Det er så uvant i forhold til derhjemme, hvor man venter på, at signalet skifter – også selvom det er sent om aftenen og der ikke er nogle andre – fodgængere eller bilister – i miles omkreds.

Uanset hvad, så venter man.

Her er det helt anderledes, børnene lærer det, når de er helt små, men det er faktisk noget, som man overtager ret hurtigt. Nu er det sjældent, at jeg kigger på signalet, derimod kigger jeg på vejen for at se hvornår der kommer et hul i trafikken.

Nogle steder (Champs-Élysée og Concorde) er man dog nødt til at kigge på signalet.

Lidt sjovt er det dog, at nogle steder (Operaen) er der kun et signal på den ene side (som selvfølgelig er den side man ikke kan se) så der er det lidt russisk roulette at gå over – virkelig mange biler ved operaen!

En anden ting, man bare skal acceptere er alle løbehjulene. Alle kører på dem, også de voksne. Lidt ubehageligt er det dog at køre over alle indkørslerne – det bumper helt vildt.
Men ganske praktisk er det i Montmartre, hvor der er mange bakker og stejle gader (til dem, der ikke ved det, jeg bor i Montmartre smiley)